Sponsors


Uw logo hier...
Wilt u ook onze judokas sponsoren en een reclame banner op deze site.
Neem dan contact op met Sportschool v.d.Pol en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Klik op contact.


Vrienden van 50
Doe ook mee en word lid van de club van 50.

Van bestuur van STEP : Wilt U onze judoka’s op een andere manier sponsoren of hebt U vragen over sponsoring,neemt U dan contact op met STEP. Dit kan via Eddie of via de website van de sportschool. 

Klik hier voor een foto van onze selectie....

Tel. 0492 - 534814

E-mail: info@sportschoolvdpol.nl

Beste judoka’s, ouders/verzorgers,


Mogen wij ons even voorstellen: Wij zijn Sandy en Lenny de Brouwer uit Sint Oedenrode. Wij judoën inmiddels ruim 3 jaar bij Eddie van de Pol. Ik (Sandy) ben 10x Zuid Nederlands kampioen en 3x Nederlands Kampioen. Enkele weken geleden ben ik 2e geworden op het NK senioren. Ik (Lenny) ben ook 10x Zuid Nederlands kampioen, en 2e en 3e op het NK -20 jaar.

We hebben allemaal hard gewerkt aan de “Grote Club Actie”. En met succes, we hebben allemaal samen in totaal 1050 loten verkocht. Voor elk verkocht lot krijgen we als club een klein bedrag. Dat geld wordt door STEP beheerd en uitgegeven aan onze judoka’s om hen en hun ouders/verzorgers te steunen in de kosten van het wedstrijdjudo.

Wij willen alle judoka’s en iedereen die meegewerkt heeft hartelijk bedanken voor de geweldige inzet en het mooie resultaat.

Een andere manier om onze judoka’s te steunen is via de “Vrienden van Vijftig”.Iedereen die onze judoka’s wil steunen met € 50 wordt voor 1 jaar lid van de “Vrienden van Vijftig”. Ook dit geld wordt volledig gebruikt om onze judoka’s en hun ouders te steunen in de kosten van het (wedstrijd)judo. STEP beheert dit geld en geeft judoka’s een bijdrage in bijvoorbeeld de reiskosten, verblijfskosten of inschrijvingskosten voor (buitenlandse) wedstrijden en trainingsstages.Er is echter een maar ... , geen vrienden geen geld, geen geld geen steun. Daarom willen wij samen met jullie op zoek naar meer en nieuwe “vrienden van vijftig”.Wij willen jullie vragen om vrienden te werven onder ouders, familie en bekenden.

Iedereen kan lid worden van de “Vrienden van Vijftig” door € 50 over te maken oprekeningnummer 144092506 van rabobank tnv STEP ovv Vrienden van Vijftig.

Wie Vriend van Vijftig wordt, doet dit voor een periode van 1 jaar. Vrienden van Vijftig worden 2x per jaar met naam vermeld in ons clubblad.

Doet u ook mee en word lid van de club van 50.
Bedankt namens Sandy en Lenny, alle judoka’s en STEP

Van bestuur van STEP : Wilt U onze judoka’s op een andere manier sponsoren of hebt U vragen over sponsoring,neemt U dan contact op met STEP.
Top